puur_uitvaartzorg_harderwijk

Wij staan u graag bij in een periode van afscheid

Afscheid heeft alles met liefde te maken

Mijn naam is Kitty de Keijzer. Ik woon in Harderwijk en ben moeder van drie opgroeiende kinderen. 
Het mogen begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en waardevol werk. Ik heb het vak jaren geleden geleerd bij een klein familiebedrijf in Utrecht. Als aanvulling hierop heb ik in 2010 zelf de vakopleiding Uitvaartbegeleider met succes afgerond bij Meander in Zwolle. Ondertussen heb ik ook vele collega’s opgeleid bij Gaandeweg Uitvaart Educatie. Het is en blijft voor mij heel bijzonder om nabestaanden in een sfeer van vertrouwen bij te mogen staan.

In 2011 ben ik gestart met PUUR Professionele Uitvaartzorg en sindsdien heb ik vele uitvaarten mogen begeleiden. Omdat Puur staat voor zorg, aandacht en kwaliteit was het voor mij onmogelijk om alle uitvaarten alleen te blijven begeleiden. Daarom is in 2013 Jenny Vonk in dienst gekomen en momenteel werken ook Herma van Zalk en Katinka Kremer voor Puur.

Een team dat goed op elkaar is ingespeeld en waar ik trots op ben. Uiteraard zijn we allemaal anders, maar de manier van werken is PUUR!

Kitty de Keijzer

Kitty de Keijzer

Eigenaar/Uitvaartbegeleider

Jenny Vonk

Jenny Vonk

Uitvaartbegeleider

Herma van Zalk

Herma van Zalk

Uitvaartbegeleider

Katinka Kremer

Katinka Kremer

Uitvaartbegeleider

 • Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
  Dankzij Kitty heb ik dingen gedaan die ik van te voren nooit gedacht had. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat het, ook al klinkt dat misschien raar, de perfecte uitvaart was en dat was het mooiste wat we mijn vader als laatste hebben kunnen geven.
  Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
 • Fam. van Asselt
  Jenny heeft ons op de dag van de uitvaart begeleid, dat gaf meteen weer een vertrouwd gevoel bij ons. Het doet niks af aan het verdriet en het gemis dat wij ervaren nu helaas onze beide ouders niet meer fysiek bij ons zijn. We zijn echter wel dankbaar en vinden het heel waardevol dat we de uitvaarten in liefdevolle samenwerking met Puur hebben kunnen doen.
  Fam. van Asselt
 • Fenny Slik
  PUUR: Twee integere vrouwen die heel persoonlijk met ons omgingen en op een hele professionele wijze een uitvaart tot in de puntjes regelen. Top! We zijn hier heel erg tevreden over.
  Fenny Slik

Voor informatie: 06 439 88 294 Bij overlijden: 0341 701 007 dag en nacht bereikbaar