puur_uitvaartzorg_harderwijk

Wij staan u graag bij in een periode van afscheid

Afscheid heeft alles met liefde te maken

Mijn naam is Kitty de Keijzer. Ik woon in Harderwijk en ben moeder van drie pubers. 
Het mogen begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en waardevol werk. Ik heb het vak jaren geleden geleerd bij een klein familiebedrijf in Utrecht. Als aanvulling hierop heb ik in 2010 zelf de vakopleiding Uitvaartbegeleider met succes afgerond bij Meander in Zwolle. Daarnaast heb ik ook vele collega’s opgeleid bij Gaandeweg Uitvaart Educatie.

In 2011 ben ik gestart met PUUR Professionele Uitvaartzorg en sindsdien heb ik vele uitvaarten mogen begeleiden.

Omdat Puur staat voor zorg, aandacht en kwaliteit is het voor mij onmogelijk om alle uitvaarten alleen te begeleiden. Daarom werkt Katinka Kremer ook voor PUUR.

Echter; soms is het erg druk… en in april 2020 ben ik in het werk getroffen door Covid. Hierdoor heb ik Long-Covid opgelopen.

Aangezien wij u alle tijd en aandacht willen bieden die nodig is bij het begeleiden van het laatste afscheid kan het voorkomen dat wij helaas genoodzaakt zijn om u door te verwijzen naar een collega-ondernemer. Maar neem gerust contact met ons op en dan hoort u wat wij voor u kunnen betekenen.

Kitty de Keijzer

Eigenaar/Uitvaartbegeleider

” Het is en blijft voor ons heel bijzonder om nabestaanden in een sfeer van vertrouwen bij te mogen staan”.

Katinka Kremer

Uitvaartbegeleider

 • Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
  Dankzij Kitty heb ik dingen gedaan die ik van te voren nooit gedacht had. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat het, ook al klinkt dat misschien raar, de perfecte uitvaart was en dat was het mooiste wat we mijn vader als laatste hebben kunnen geven.
  Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
 • Familie Dries van den Berg
  Na het plotselinge verlies van onze vader, opa en geliefde, hielp Kitty ons bij de organisatie van een mooie uitvaart. We kijken dankbaar terug op een intens en troostrijk afscheid. Het beeld blijft ons altijd bij dat ze met haar rode sjaal waardig voor de rouwkoets uit liep. Zo vervulde ze die hele week een onmisbare rol: liefdevol, betrokken en daadkrachtig.
  Kitty, je bent een topper. Dankjewel!
  Familie Dries van den Berg
 • Laura en Geerling Petersen
  Onlangs is onze zoon 2 dagen na de geboorte helaas overleden. Op dat moment kom je onverwachts voor zoveel keuzes te staan. Katinka heeft ons van begin tot einde ontzettend goed begeleid om alle beslissingen te kunnen nemen. Ideeën werden aangedragen, en er werd rekening gehouden met mij als kraamvrouw. Katinka was erg betrokken bij ons, je kon voelen dat ze dit beroep met passie en liefde doet! Nogmaals heel erg bedankt!
  Laura en Geerling Petersen

Voor informatie: 06 439 88 294 Bij overlijden: 0341 701 007