puur_uitvaartzorg_harderwijk

Contact Puur Uitvaartzorg

Contact opnemen of wensenboekje aanvragen

Bij overlijden: 0341 701 007
Informatie: 06 439 88 294

Postadres:
Noorderhoofd 89
3846 JV  Harderwijk

E-mail:
info@puuruitvaartzorg.nl

  Aanhef:
  DhrMevr

   Aanhef:
   DhrMevr

   • Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
    Dankzij Kitty heb ik dingen gedaan die ik van te voren nooit gedacht had. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat het, ook al klinkt dat misschien raar, de perfecte uitvaart was en dat was het mooiste wat we mijn vader als laatste hebben kunnen geven.
    Christa Krommenhoek - dochter Koos Alberts
   • Familie Dries van den Berg
    Na het plotselinge verlies van onze vader, opa en geliefde, hielp Kitty ons bij de organisatie van een mooie uitvaart. We kijken dankbaar terug op een intens en troostrijk afscheid. Het beeld blijft ons altijd bij dat ze met haar rode sjaal waardig voor de rouwkoets uit liep. Zo vervulde ze die hele week een onmisbare rol: liefdevol, betrokken en daadkrachtig.
    Kitty, je bent een topper. Dankjewel!
    Familie Dries van den Berg
   • Laura en Geerling Petersen
    Onlangs is onze zoon 2 dagen na de geboorte helaas overleden. Op dat moment kom je onverwachts voor zoveel keuzes te staan. Katinka heeft ons van begin tot einde ontzettend goed begeleid om alle beslissingen te kunnen nemen. Ideeën werden aangedragen, en er werd rekening gehouden met mij als kraamvrouw. Katinka was erg betrokken bij ons, je kon voelen dat ze dit beroep met passie en liefde doet! Nogmaals heel erg bedankt!
    Laura en Geerling Petersen

   Voor informatie: 06 439 88 294 Bij overlijden: 0341 701 007